divendres, 22 de setembre del 2023

APRENEM HÀBITS I RUTINES

Estimades famílies. Avui us vull mostrar un petit resum de la nostra segona setmana d' escola, la primera amb horari habitual. I no us vull mentir, ha estat un poquet dura, ja que encara són molts petits, s'estàn acostumant i 5 hores són moltes hores. Però poc a poc ho aconseguirem.

Aquesta setmana l'hem enfocat a treballar hàbits i rutines, que duraran tot el curs. El seure en l'assemblea, passar llista, cantar, seure per "treballar",  relacionar-nos amb els companys, recollir les joguines, fer fila, rentar-se les mans, esmorzar asseguts... Aquests són només alguns exemples. 

I us vull mostrar algunes evidències de tot això:

Guardar les feinetes al seu calaixet

Rentar-se les manetes
Preparats per treballar...
Mireu que orgullosos
També hem conegut a les nostres mestres d'anglès, Mariam, i de psicomotricitat, Ana, així com el aula modular, l'espai on es realitzarà la psico.
I per descomptat, hem tingut molt de temps de joc, tant a l'aula com al pati...
Una setmana d'allò més intensa, però a la vegada molt gratificant. Això sí, agafem el cap de setmana amb moltes ganes per recuperar forces per la setmana que vé.

Aprofito també per deixar-vos un enllaç amb algunes de les cançons que cantem en l'assemblea...
Ara sí, bon cap de setmana.
💗💗💗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INICIEM EL PROGRAMA "1,2,3...EMOCIÓ"

 Bon dia famílies. Avui us vull explicar que aquest tercer trimestre hem començat amb un programa nou ofertat per l'Ajuntament de Vila. ...